Huudettu 24 tunnissa - FAQ

24 tunnin huutokauppa on helppo ja erittäin nopea tapa kilpailuttaa yli 1000 autoliikettä ympäri Suomen. Asetat autollesi alimman myyntihinnan, josta huutokauppa lähtee liikkeelle. Autoliikkeet kilpailevat autostasi ja huutokaupan päätyttyä teet kaupat korkeimman tarjouksen tehneen autoliikkeen kanssa. 99 euron ilmoitusmaksu veloitetaan, kun saat autostasi alimman asettamasi pyyntihinnan ylittävän tarjouksen. Huutokaupan päätyttyä sinulla on velvollisuus myydä auto, mikäli asettamasi alin myyntihinta ylittyy.

1. Syötä autosi tiedot palveluun lomakkeella. Mitä tarkemmin kerrot autostasi, sitä varmemmin auto menee kaupaksi!

  • Auton tulee olla alle 200 000 km ajettu
  • Auton tulee sijaita Suomessa
  • Ostavalle autoliikkeelle tärkeitä ovat hyvät kuvat, myös mahdollisista vioista, kuten naarmuista. Älä unohda kuvata myös huoltokirjaa!
  • Kerro tarkkaan auton kunnosta, vioista ja tehdyistä huolloista, mutta myös autosi herkuista eli varusteista.
  • Alimman asettamasi pyyntihinnan ylittyessä, sinulla on velvoite myydä auto ostotarjouksen tehneelle autoliikkeelle.
  • Huutokauppasopimus on voimassa yhdessä huutokauppakierroksessa, jossa huutokauppa kestää 24h

2. Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun autoilmoitus julkaistaan. Julkaisun jälkeen auto on 24 tuntia autoliikkeiden huudettavana. Ilmoituksia julkaistaan arkisin klo 8-16. Malta siis odottaa sähköpostiisi tulevaa ilmoituksen julkaisusta kertovaa viestiä.

3. Huutokaupan päätyttyä saat tiedon voittavasta tarjouksesta sähköpostiisi.

4. Tee kaupat. Yhteystietosi välitetään korkeimman tarjouksen tehneelle autoliikkeelle ja saat myös itse ostajan tiedot sähköpostitse. Autoliike tarkastaa auton kunnon ja sopii kanssasi kaupasta, maksujärjestelyistä sekä auton luovuttamisesta autoliikkeeseen. Huomioithan, että autoliikkeellä on oikeus tarkastaa auton kunto ja tarvittaessa perua kauppa, mikäli auton kunto ei vastaa ilmoituksen tietoja.

Huutokaupan toteuttaa Tukkuautot.fi (Autotalli.com ja Tukkuautot.fi molemmat kuuluvat Alma Mediaan)

Kun jätät huutokauppailmoituksen autostasi, annamme sinulle veloituksetta arvion autosi käyvästä hinnasta.

Huutokaupassa saat autostasi sen hetkisen parhaimman, eri autoliikkeiden välillä kilpailutetun ostohinnan. Todennäköisesti hinta on parempi kuin jos pyytäisit tarjoukset yksitellen eri autoliikkeistä. Mikäli haluat autostasi ehdottomasti korkeimman mahdollisen myyntihinnan, kannattaa auto myydä itse, mutta myyntiaika voi olla pitkä ja myyminen vaatii vaivannäköä.

Autoliikkeet ovat kiinnostuneimpia nämä kriteerit täyttävistä autoista ja siten tällaiset autot menevät varmimmin kaupaksi hyvään hintaan.

Auton viat eivät estä myyntiä. Tärkeintä on kertoa kaikista vioista tarkkaan ja rehellisesti sekä valokuvata näkyvät viat, kuten lommot ja naarmut.

Voi myydä. Mikäli autosta on jäljellä velkaa rahoitusyhtiölle, autoliike maksaa loppuvelan pois ja ylimenevä osuus tilitetään myyjälle.

Mikäli sopivaa ostajaa ei asetetulla alimmalla myyntihinnalla löydy, ei kauppojakaan synny. Ilmoitusmaksua ei veloiteta ja 99 euron katevaraus raukeaa. Halutessasi voimme julkaista auton huutokauppailmoituksen uudelleen alennetulla lähtöhinnalla.

Autoliikkeelle – Miten liityn ostajaksi palveluun?

Autoliike voi ostaa kuluttajien autoja liittymällä ostajaksi Tukkuautot.fi-palveluun. Tukkuautot.fi on autokaupan ammattilaisille tarkoitettu huutokauppapalvelu, josta kuluttajien autojen lisäksi voi ostaa autoja myös tunnetuimmilta autoliikkeiltä, suurimmilta rahoitusyhtiöiltä ja muilta yrityksiltä.

Ostajaksi pääset tilaamalla yrityksellesi ostotunnukset Tukkuautot.fi:stä

Autotalli.com ja Tukkuautot.fi molemmat kuuluvat Alma Mediaan

Asiakastuki ark. 10-16
050 591 7962
huudettu24tunnissa@autotalli.com
Asiakastuki ark. 10-16
050 591 7962
huudettu24tunnissa@autotalli.com